Tentang Sugeng

YATMI : “Arep nang endi kang..?”
YATMO : “Nggoné Sugeng, deso sebelah..”. Ora let suwé, YATMO wis balik ngomah menèh
YATMI : “Kok cepet banget to kang, opo wis ketemu Sugeng?”
YATMO : “Durung… aku yo durung tekan ngomahé, Sugeng lagi lungo…”
YATMI : “Piyé to kowé ki kang, durung tekan ngomahé kok ngerti nèk Sugeng lagi lungo..”
YATMO : “Iyo… nang gapura bates désa ditulisi SUGENG TINDAK…”

Si KUNCUNG anaké krungu
KUNCUNG : “Sugeng sampun kundur pak..”
YATMO : “Kowé ngerti dikandani sopo..?”
KUNCUNG : “Dateng balé dusun dipun serati SUGENG RAWUH.”
Si Tiwik adiné Kuncung melu ngandani bapaké
TIWIK: “Jané niku Sugeng wau mirengké bapak ngendikan lho pak..”
YATMO: “Ngertimu soko ngendi..?”
TIWIK: “Lha kulo nyetèl radio criosipun SUGENG MIDANGETAKEN!”

Sak omah Gemblung kabèh….

Tanggane yatmo krungu, melu2, jarene :”He-eh, Sugeng ngrungoke radio neng warunge wak begog!”
Yatmo sengol takon :”Ngertimu saka ngendi?”
Tanggane :”ya jelas ngerti, ana pengumumane gede,  ditulis neng tembok, SUGENG DAHAR”
wong sak RT gemblung kabeh. (Bagoes W; dari grup WA-72)-FR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita