Supri lungguh de we’an nang Bar

masuk restoran pakai helmGak sepiro suwene koncone sing jenenge Bambang mlebu ambek nggandeng wong wedok 5 uayu2, terus lungguh neng lounge, gayane ngebosi koyo’ raja minyak, guyon cekakakan karo bolak balik cipika cipiki, wis pokok’e marai kemropok.

Supri mbatin, “kapan nasibku koyo’ Bambang. Lha aku wong wedok siji wae ora gablek”.

Pas Bambang mlaku nang Bar, Supri ono kesempatan takon:
“mBang piye carane awakmu iso oleh kencanan ayu2?”

Bambang: “ojo’ crito2 yo, tak kandani rahasiane ….mren√© nek awakmu dolan rene maneh … begitu awakmu lungguh neng Bar, uncalno kunci mobilmu neng mejo Bar, wis mesti wong wedok2 iku marani”

Supri : “tapi aku gak duwe mobil, aku mung duwe sepeda montor wae wis elek, knalpote ucul pisan…. ”
Bambang: “awakmu cuma perlu gantungan kunci mobil. Iki delok’en aku duwe gantungan kunci Jaguar. Yo cuma’ ngono thok modalku”

Sesuk bengine, Supri kledhang2 mlebu kafe; Bambang wis ono’ neng jero lungguh karo wong wedok telu.
SUPRI marani Bar, karo nguncalno kunci sak gantungan mobile FERRARI neng duwur mejo Bar ….gak ono’ reaksi babar pisan…

Kunci dijupuk maneh disak’i … bareng ono’ wong wedok liwat, kunci diuncalno maneh nang duwur meja Bar…. Gak ono’ reaksi maneh, malah di-guyu2.

Bambang sing wiwit mau ngawasno wae langsung marani Supri, karo mbisiki: “…awakmu iku lho, kok guoblok nemen to… COPOTEN DISIK HELMmuuuu. (Om Hanif)-Aguk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita