Ramalan Bintang Zodiak Jowo

ramalan zodiak jawaRamalan zodiakmu dino iki:
1. Pirgo
Penggawean sing cocok: dodhol blewah karo jengkol.
Keuangan: dedel duwel. Asmara: golek sing rodho genah lan waras.

2. Akuwarius
Penggawean sing cocok: Dodol ondho karo gedek.
Keuangan: nyilah-nyilih tonggo. Asmara: Sedelok engkas jomblo, dikepret calon mertuwo.

3. Piskes
Penggawean sing cocok: mikuli galon, mangkal ngojeg nang protelon.
Keuangan: Ledeh kabeh, kakehan nogel. Asmara: jare morotuwo “aku golek mantu tp gak koyok raimu”.

4. Ariyes
Penggawean sing cocok: angon wedhus,mbecak.
Keuangan: kakehan utang, tombok terus. Asmara: upgrade-en disik dapuranmu.

5. Tawurus
Penggawean sing cocok: dadi trader.
Keuangan: kapusan konco dewe. Njaluk diruwat. Asmara: gak payu2, ganti pelet karo menyane .

6. Gemini
Penggawean sing cocok: Nyuluh welut, golek bekicot.
Keuangan: ngedoli warisan mertuwo. Asmara: gak jelas sir-siran e lanang opo wedok.

7. Kanser
Penggawean sing cocok: Macul, angon bebek, golek jangkrik.
Keuangan: sekarat, atene bangkrut. Asmara: gak ono sing gelem, modal cupet dompet ngapret.

8. Leyo
Penggawean sing cocok: dodolan suket karo dodolan daster.
Keuangan :mbrebet . Asmara: ati2 bakal kepelet bintang film kartun

9. Libra
Penggawean sing cocok: ngorek-orek larahan nek gak dadi tukang golek beling.
Keuangan: gak enthos golek duwik. Asmara: malem minggu sir2anmu ngidam menek talang

10. Sekorpio
Penggawean sing cocok: Ngelapi genthenge tonggo.
Keuangan: podo mlarate, dikuras copet. Asmara: duwe sir-siran nggrik-ngriken.

11. Sagitariyus
Penggawean sing cocok: Ngresiki kakus, nek ono wektu nyopeto.
Keuangan: bojo purik njaluk mulih nang mertuwo. Asmara: ditempilingi ae karo bojo mu.

12. Kaprikorn
Penggawean sing cocok: Dagang krupuk
Keuangan: Nguwatirno, waspada tukang panci nagih. Asmara: hambar, pacar mu njaluk rebonding kelek e ajur mumur. (Vita)

2 Responses to Ramalan Bintang Zodiak Jowo

  • mimik astuti SMA Angk 68 says:

    Bintangku Gemini, sik mending golek welut lan bekicot, sik pegaweyan halal. bareng Asmara: Gak jelas sir2ane lanang utowo wedok, iku sing nggarahi kepingin ngguyu pak

  • Kurang siji cak, bintang Patchurius – penggawean sing paling cocok, ben bengi ronda nok kamare tonggo, ………. goleki kecuak karo tikus curut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita