logo-FIFGROUP-vertical logo-FIFASTRA-vertical logo-SPEKTRA-vertical

Mbanting setir

Badrun ditangkep pulisi mergo kasus tabrakan. Pulisi : “Ya’opo critané sampe kon nabrak 50 uwong iku?”
Badrun : “Aku nyetir mobil kecepatan 100 km/jam. Pas nang pertelon moro2 rèm-é blong. Nèk ngiwo onok wong lanang loro, lha nèk nengen onok pésta kawinan. Cobak nèk bapak, pilih nabrak sing endi?”

Pulisi : “Yo mesti mending ngiwo, korbané luwih thithik.”
Badrun : “Persis. Aku yo mikir ngono Pak !”
Pulisi : “Trus laopo wong2 sing nang pésta kawinan sing kenèk tabrak?!”

Badrun : “Lhaaa, iku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh…dèk-é mlayu nyabrang moro nang pésta kawinan dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak…!”
Pulisi : “Dasar…………” (Ary gang Pen-P65)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita