Madun Kumat

Madun nelpon kancane sing jenenge Parto, nanging ora diangkat-angkat.
Dadine Madun trus sms wae. Sms sepisan: To, kowe neng ndi? (Ora ono balesan)
SMS kaping pindo: To, kok ora dibales? (Yo ora ono balesan)

SMS kaping telu: Parto, kowe nesu yo karo aku ? (tetep ora ono balesan)
SMS kaping papat: Mas Parto, yen kowe nesu, ngomongo karo aku. Mosok soko esuk aku telpun ora mbok angkat? Aku sms ora mbok bales? Aku mung arep ngomong, HPmu keri neng omahku mau bengi.

 

Wis ngono HP mu kuwi muni terus ket mau. Koyo wong penting wae kowe kuwi. (Harry RS-A61; dari grup WA-IA)-FR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita