logo-FIFGROUP-vertical logo-FIFASTRA-vertical logo-SPEKTRA-vertical

Dorong = belum

tulisan pintu dorong(Facial & Spa nang Salon”)-Iki crito Suroboyoan : sing rodok kemenyek nang salon kecantikan, jarene ape facial, creambath, hair styles, mani-padi cure, ambek lanjut spa. Tekan nggone salon, Parmi ngomong : “wis koen ngenteni nang montor ae, aku isin nek mbok terno mlebu engkok koen dikiro gendakanku…”
Jawabe Parjo : “yo wis Mi, nek ngono koen mlebuo ijen ae…aku dewe yo isin nek diarani gendakanmu …, wong koen dewe wis tuwek ngono”…..
Sik lagi oleh 5 menit, Parmi mbalik nang montor; “sik…dorong, rame bek’e ” .
Ngenteni setengah jam, Parmi mudun maneh, mlebu nang salon. Trus mbalik maneh : “Sik dorong….. cik akehe wong pengin ayu iki .
Bareng wis ping limo mlebu metu gak sido-sido nyalon, suwe-suwe Parjo curiga : “Koen eruh soko endi nek dorong Mi… wong ket mau gak onok wong sing mlebu metu teko salon iku?.
jare Parmi (ambek mrengut) : “Kene koen melok aku nek gak percoyo…. tekan ngarep lawange salon :
“lha iku ditulis nang nggone lawang koco iku ¬†tulisan opo (karo njundul batuk’e Parjo)….. ?
— DORONG —
lha iyo lak dorong se…koen kok gak ngandel, gak percoyo!”.
Parjo (karo mbatin : jangkrik; Waduh Mi…Mi, iku ngono karepe surungen lawange… kooplaaaakk. (Dr. Frans Soetanto-A69)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita