logo-FIFGROUP-vertical logo-FIFASTRA-vertical logo-SPEKTRA-vertical

Urip iku sak dermo nglakoni

Urip iku sak dermo nglakoniUrip iku mung sak dermo nglakoni kabeh mau wis dari irodat lan kodrating gusti.
Lakuning manungso mono wis dijongko dewe dewe  semono ugo lakune bongso lan negoro.
Kabeh mung bakal dadi crito tumraping wong sak pungkurmu. Kang kudu dimangerteni siro kabeh iku sejatine wis diparingi sangu awujud akal lan budi

Kabeh gumantung marang siro endi sing di unggul ake. Sak beja bejaning wong, yoiku kang tansah eling lan waspodo.
Eling sangkan paraning dumadi. Soko endi asalmu lan menyang endi lungamu.
Tansah waspodo ing sajroning urip ing alam donya.

Mergo opo kang siro tandur ing donya iki bakal siro unduh ing dino akherat mengko.
Silahkan diterjemahkan sendiri, diramesi lan dilakoni. (Andre Wahjudibroto).

One Response to Urip iku sak dermo nglakoni

  • Sak beja bejaning wong, yoiku kang tansah eling lan waspodo.
    Eling sangkan paraning dumadi. Soko endi asalmu lan menyang endi lungamu.
    Tansah waspodo ing sajroning urip ing alam donya.

    Mergo opo kang siro tandur ing donya iki bakal siro unduh ing dino akherat mengko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita