logo-FIFGROUP-vertical logo-FIFASTRA-vertical logo-SPEKTRA-vertical

Wong sugih mobil

mobil KijangOmah kok koyo kebun binatang, isine:
Kuda, Kijang, Zebra, Panter, Tiger lan Jaguar yo ono .. Nek isih muat mungkin diiseni : Garuda, utowo Lion . Omben2e: Es-cudo, Es-tilo, Suzu-ki & I-suzu ..jare ben awake Vit-ara

Plesire neng Karimun, ngajak bojone sing jenenge Livina sing senengane nganggo Blazer (nek simpenane jenenge Evalia senengane nganggo klambi sing terano – tete rada nongol). Anake 5, ning sing diajak mung 4; Avanza, Zenia, Freed, lan Yaris – sing dikon tunggu omah si Carry ..

Ngajak 4 sedulure: Kia, Alya, Agya, neng ndalan ngrungoke music : Jazz
Kabeh bondone kuwi pancen Picanto(k) seko kasil korupsi, lha yo dikon mBaleno .. Pungkasane… stress, lan mati, neng kuburane dipasang NISSAN. (Adi Djoko)-Aguk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Langganan Artikel Gratis
Dengan mendaftarkan alamat email dibawah ini, berarti anda akan selalu dapat kiriman artikel terbaru dari Alumnimaterdei

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Anda pengunjung ke
UD. Setiadarma
Best PRICE, Best QUALITY & Best for YOU! Setiadarma

UD. Setiadarma-Surabaya Sidharta Krisnamurti HP. 08165419447

Percetakan Offset Sidoyoso
Jl. Kedung Cowek 205 Surabaya (0351) 3770001-3718318 Fax. 3763186
Bosch
Bosch Jl. kedungsari 117-119 Surabaya Telp. (62-31) 5312215-5353183-4 Fax. (62-31) 5312636 email: roda_mas888@yahoo.com
Download Buletin Media Alumni Edisi 2
Buletin-MA-utk.-Widget Buletin Media Alumni bag. 1, kilk disini Buletin Media Alumni bag. 2, klik disini buletin Media Alumni bag. 3, klik disini
Alamo
alamo
Download Buletin
buletin-IAMDP 8 Download Buletin klik pada Gambar
Sahabat kita